Post by seigeloncompsik on Feb 17, 2022 1:36:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк ключів ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Чудово..... Але вони повинні дати більше можливостей людей і атракціонів, коли elwe завантажить гру.....
Гарні ігри, але постійно зависає!
Вибачте, але я вважаю цю гру примітивною та дурною. Напевно, 10-річна дитина може насолоджуватися цим протягом 5 хвилин.
Ця гра справді дуже весела, тому що я можу бігати на гірках і майже весь час виграю, тому що люди такі повільні
Рівневий режим не функціонував, навіть якщо я натискаю кнопку запуску, можна грати лише в режим щоденного виклику. Будь ласка, виправте це
Гарна гра, в ній ми показуємо нашого таланту, і ми бачимо, як стрибати. Мені дуже подобається ця гра, це мила гра, я її дуже люблю, і я знаю, як вона грає дуже добре, це снайперська гра, це найкраща гра
Це нормально, якщо вам подобаються гонки та будівництво, але ви можете бути дуже розчаровані грою, не рекомендую, дякую, і я сподіваюся, що ви дотримувалися того, що я сказав, і так, до побачення 👋.
Крута гра але дуже довго заходити і виходити
Ну норм
Сильно глючит і тупит 😡🤯🤪 не рекомендую
Glow Block Puzzle Tankenötter asyu
Менеі ця гра завісає а так прикольна т чотири зіроки за вісанія ігри
Він завмер у середині гри, потім відбулося додавання 😤 Інакше все добре
Повинна бути можливість вибору персонажів та атракціонів. Я хотів, щоб у ній була дівчина, але я не отримав, будь ласка, покращте свій додаток, це дуже важливо.
Гра супер, але менше реклами мене бісить коли вона з'являється.Звісно хай вона буде але трішки менше
Дуже дуже глючить
Мені подобається ця гра, але є багато реклами, яка викликає роздратування, а також я виграв. Тільки в той час, коли я беру супергеройські здібності, тому зараз мені це не подобається
Мені це подобається, але я не знайшов на що скаржитися, тому грати дуже приємно, і для дітей для старших, це дуже добре, і я люблю його, і сподіваюся, що ви також завантажите. Я прочитав усі відгуки людей, один огляд Було схоже, що у нього була проблема, але після прочитання відгуків, це добре, але добре, і мені це подобається, дякую
Це так дивовижно, але одна річ: мій тато купив мені все пакети, де я отримую все в грі, але коли я не в мережі, він каже, що мені потрібно купити речі, і він постійно надсилав мені оголошення, щоб купити один із jet sky, і я щойно купив, тому що це дратує, але це чудова вбивця часу та надзвичайно весела, сподіваюся, вам сподобається
Це дійсно добре, я люблю це, але мені потрібно робити більше машин і речей за менші, але крім цього мені це подобається
мій досвід чудовий: біг на гору дуже чудовий. Gsme цей досвід ми збирали монети, 💎, аквапарк, що бігає у воді, бігає по повітрю, бігає вгору та вниз, ліворуч і праворуч, будь-коли біг назад, будь-коли біг прямо, будь-коли ламайте борт. Мені подобається важлива річ 🐸 💧. Зробіть 🌉, зробіть рівень. найголовніше райдери в будь-який час 🐠, 🚣, 🐳 , 🐬 , 🐋 , 🐙 . Мені подобаються ці тварини. пройдіть рівень і завершите трибуни. Мені подобаються подарунки, безпека, супердівчата, позбавлення в дівчатах і.
Мені подобається ця гра .................У мене є повідомлення з усіма гравцями цієї гри. Я розповім вам, як видалити рекламу, ви повинні вимкнути підключення до Інтернету
Гра класна
гарна гра, але в ній забагато реклами.
Uphill Rush Water Park Racing מירוצים jpw
Прекрасна гра. Мені подобається ця гра, тому що вона весела і дуже щаслива
Таке
Він заблокований, я не міг перейти до наступного етапу, тому видалив його
не можу почати на етапі 4, я поставлю 5 зірок, якщо ви виправите цю помилку
Це було нудно, управління не мало сенсу, і це було легко
Гра не хороша, ви завжди зазнаєте невдачі в будь-який момент
Нічого особливого в грі. Занадто важко керувати гравцем. Видалення.
Це добре, але ви повинні реагувати на рівні 60, щоб створити свій власний трек
Uphill Rush Water Park Racing Balapan qoog
Це красива гра, але на рівні нічного парку 25 це складний рівень
Це був чудовий досвід, дякую
Мені дуже подобається ваша гра, вона займає мене, я ставлю вам 5/0
16 левів не можна пройти!!!!!!😪😪😪😪😪 Не рекомендую 😕😕😕😕😕😕😕
Uphill Rush Water Park Racing Versenyzés uyc
Фууукк😝😒😤😩💩
Суперська гра! Я спершу не любила ходити в аквапарк, але завдяки цьому грі я полюбила туди ходити. Я уявляю як лечу на цих гірках в аквапарку нібіто я став персонажем у цій грі🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒
Дуже весело грати... Причина, чому я поставив 4 зірки, полягає в тому, що після 60 рівня більше немає іншого рівня... Але все одно це була дійсно чудова гра💙
Я буквально застряг на третьому рівні. Я спробував оновити символ і float. Я намагався дивитися рекламу, щоб отримати бонуси. Нічого не допомогло, я все ще не міг натиснути кнопку запуску! дві зірки за графіку та перші два рівні ігрового процесу.
коли я намагався грати в гру, кожен раз, коли я намагався почати, я просто впав з гірки. НЕ ГРАТИ В ЦЮ ГРУ.
Це так легко і просто ☺☺😄
Интересно интересно
Супер відставання не встановлюйте його ледве дозвольте вам грати
Uphill Rush Water Park Racing እሽቅድድም lwn
Я дуже люблю цю гру, не важко отримати гроші чи дорогоцінні камені. Це дійсно розслаблююче грати та весело проводити час. На жаль, моя гра дала збій. Я не знаю чому, але чомусь, коли я відкрив гру, мені довелося починати все спочатку. Я ще не був так далеко, але все одно ніколи не весело втрачати свій прогрес. Ось чому я ставлю 3 зірки, а не 5. Я дуже сподіваюся, що тепер, коли я почну все спочатку, це не повториться. Я був би радий, якби я отримав свої речі назад, якщо це можливо. Але я рекомендую цю гру!