(Android/iOS) TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game fırıldaqçılar generator tokenləri
Feb 17, 2022 1:33:03 GMT -5
Post by seigeloncompsik on Feb 17, 2022 1:33:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator tokenləri ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
Oyun darıxdırıcıdır! Hərəkət etsəniz, daha yaxşı olar
Bəzi sözlər səhv yazılıb, bəziləri natamam cümlələr, lakin ümumilikdə həqiqətən əyləncəli oyundur. Beyniniz və təhsiliniz üçün yaxşıdır. Mən onun orijinal olaraq başqa dildə yazıldığını və bəzən zəif olsa da ingilis dilinə tərcümə olunduğunu gözləyirəm.
Millions 2022: Jeux de logique Culture générale ucfb
Sualların əksəriyyəti öyrənmək üçün maraqlı olmayan filmlərlə bağlıdır
Proqram bizim üçün çox faydalıdır. Ancaq bir şey var ki, biz bu proqramda pul almırıq. Zəhmət olmasa, bizə pul verin.. İndiki vaxtda insanlar tez-tez proqramdakı suallara cavab verərək pul verirlər. Zəhmət olmasa cavabımız düzgün olanda bizə pul verin
Əsl oyuna yaxın, çoxlu əyləncəli və öyrədici
Yaxsi
Mən başa düşə bilmədiyim suallar çoxdur
Proqram əladır və heyrətamizdir
Hərdən oynayıram, amma bəzi suallar düzgün vaxtda deyil
Möhtəşəm oyun ...bu oyunu oynamaqdan çox şey öyrənəcəksiniz
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Trivia vuod
Oyun zamanı qazandığınız pulla nə baş verir. Çox pul əldə edə bilmədiyiniz və onu öz xeyrinizə istifadə edə bilmədiyiniz üçün nə istifadə edilə bilər
Çox gözəl və cəlbedicidir, insana zəka yaradır
Öyrənmək və araşdırmaq üçün çox yaxşıdır. Bu proqramdan istifadə edərək yeni şeylər öyrənirsiniz, həm də stressi aradan qaldırır, mən bunu hər kəsə tövsiyə edirəm💎💎
Əyləncəli amma pul qazanmırsınız, bu, fırıldaqdır
Gözəl, istifadəsi asan interfeys ilə fantastik öyrənmə təcrübəsi verir.
Heç bir pulu nağdlaşdırmaq mümkün deyil, vaxt itkisidir
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Maraqlıdı ingilis dili olması maraqlıdı
Sadəcə bu oyunu oynayıram, amma qazancı hardan nağdlaşdıracağımı bilmirəm, demək olar ki, 13000 dollarım var, amma nağdlaşdırmaq üçün heç bir yer görmürəm..... Zəhmət olmasa bir şey edin
Gözəl oyun davam et kbc wander full oyunlarından biridir
Uşaqlar üçün yaxşıdır
Mən bu oyunu çox sevirəm, çünki o, mənə heç vaxt bilmədiyim şeyləri bilməyə kömək edir və onu oynamaqdan həzz alıram.
Bu çətin oyuna təzəcə başlasam da, qələbələrimdən məmnunam və artıq nə qədər çox şey öyrəndiyimi bilməkdən daha çox xoşbəxtəm... vaxt itkisi deyil... beynimi məşq etmək üçün bir sərmayə! Qapıçı!!!
Çətin oyun Amma tamam
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game ტრივია byk
İlk həftə yaxşıdır, sonra təkrarlanır
gözəl
Çox faydalı və məlumatlı proqram 👍👍 Amma bəzi həqiqətən çətin suallar 🤔🤔
beyninizi zənginləşdirmək üçün çətin və əyləncəli gözəl oyun.
Mən oyunu çox sevirəm, o qədər yaxşıdır, amma problem ondadır ki, pulu onu nağdlaşdıra bilmirik
World of Tanks Blitz Strateginiai vcm
Biliyi sınamaq və yadda saxlamaq üçün tamamilə parlaq ən yaxşı oyun 👏
Çox gözəl əla proqramdır, lakin bəzi suallar çox çətindir və ümumi deyil, onlar 16 ABŞ prezidentinin arvadı kimdir, Afrikadan kimsə necə bilir kimi suallar verirlər
Bu oyunu oynayarkən pul qazanırıq? Sadəcə bilməliyəm
Suallar axmaq asandan son dərəcə çətinə keçir. Zəif orfoqrafik və ispan dili ilə bağlı həddən artıq çoxlu suallar, baxmayaraq ki, ingiliscədir.
Oyundan həzz alan bu real pul deyil heyf ..Mən quids alıram amma asan qumar oynayardım . Bunun üçün solitaire bindirdim, çünki düşündüm ki, başqa bir şey olmasa, nəsə öyrənə bilərəm. Buna görə təşəkkür edirəm
Reklamlar telefonun donmasına səbəb olur, əks halda yaxşı oyun
Mən bu oyunu sevirəm, çünki siz bilmədiyiniz yeni şeyləri də öyrənəcəksiniz