Post by seigeloncompsik on Feb 17, 2022 1:29:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristali ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Nije kako se očekivalo ...PC verzija je najbolja. Nema tipkovnice za pisanje cheat koda i to je glavna stvar koju pretpostavljam u ovoj igri. Proizvođači aplikacija trebali bi dodati zaslonsku tipkovnicu kako bi igra radila glatko
Igrao se nekoliko mjeseci. Bilo je super dok je trajalo, a onda je odlučio izbrisati cijelu moju spremljenu igru iz bilo kojeg razloga. Neću sve ispočetka, platio sam novac za ovaj bs pa sam završio s ovim.
Užasno, igra uvijek padne kada sam obavio taksi misiju. Zbog ovog glupog sudara, moja će cijena karte ponovno početi od jebene nule, a ova glupa nesreća se uvijek događa kada mi taksi vozi u 10. Kakvo lijepo iskustvo nije?? I znao sam da će ovaj glupi pad ili rockstar reći "feature" nakon 3 sata. Tako da ne mogu vratiti ovo smeće. FU rock zvijezda
Odlična igra, ali mrzim je na mobitelu. Nema pravilne kontrole vožnje i kretanja. Nema mogućnosti dodavanja vara u igru. Nije baš zabavno na mobitelu. Igra se ruši kad god unesem kod pomoću spojne tipkovnice.
Igra se stalno ruši. Potpuno nije vrijedno cijene koju plaćamo za igru.
Ova igra mi zaista vraća sjećanje.. odlična je luka, ima sjajne likove priče, hrpu misija i ljepote.. nažalost još uvijek ima čudnih tekstura u likovima i vozilima, igram je na samsung galaxy s10+, nadam se da možete uskoro popraviti ove greške..
Za one koji se suočavaju s problemima s kontrolama, nisam vidio nikakav problem, u mom slučaju sam završio misije priče (triput) bez ikakvih problema. Najbolji dio je uspio dovršiti i rušilac 😋
Igra ide odlično, ali jedini problem koji imam je ciljanje u prvom licu s puškom jer su kontrole malo isključene
imala sam ovo na svojoj listi želja mjesecima.. pitam se hoće li mi se i dalje svidjeti... K vragu DA!! ODLIČAN POSAO!!! Izgleda i radi fantastično!! igrao sam u danu na konzoli pa kasnije na računalu i sada radi još bolje.i izgleda bolje! čak sam dobio i varalicu iz zabave.. toplo ga preporučujem ako se ne slažete s kupnjom. Hvala!!!!!
Manje od optimalnog priključka za uređaje s Androidom 11 i novijim. Postoji greška u kojoj se sila igre zatvara ako je Bluetooth korišten od posljednjeg ponovnog pokretanja uređaja. Da, pogodili ste, nema kontrolera za plave zube. Radilo prije posljednjih velikih ažuriranja za Android/Samsung
Kada bi vam 2005. godine rekli da možete igrati Grand Theft Auto: San Andreas na tabletu ili pametnom telefonu sa istom grafikom kao na
kada radi super je, ali se stalno ruši. ne mogu ga učitati u ovom trenutku. koristim potpuno ažurirani s9 plus
ovo je najbolji način za bacanje novca pokušao sam 4 puta preuzeti i svaki put kada se preuzme do 1,05 gig i prijeđe na 1,51 gig, a zatim ne uspije. pokušaj preuzimanja će smanjiti moje gubitke jer gubim podatke. tako da uopće ne preporučujem ovu kupnju.
Ova igra se s vremena na vrijeme ruši
Ova igra je lijepa, ali je kontrola pokreta loša i vrlo otežana
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie miz
Wow, sjećam se ove igre za Playstation 2 kad sam tek izašao i točno je kako se sjećam, bolja je grafika od onoga što je bila postoji nekoliko štucanja, ali mislim da se može potpuno raščistiti kada promijenite grafičke postavke
Jos samo da naprave gta 4 ili 5
MANNNN OVA VERZIJA IMA VELIKE PROBLEME. Neke misije ne možete niti proći prije nego što su greške u ovoj igri. Love Fist limuzina želi bez razloga skrenuti lijevo i kretati se ekstremno sporo. Prva misija za Kubance morate obaviti misiju čamca isto što i čamac se kreće tako sporo da ćete uvijek uspjeti. ISTA STVAR SA STUDIJEM MISIJA Dodo avion ječam se uopće kreće i nikad ne uzlijeće. Ako želite verziju Vice Cityja koju ne možete dovršiti, ova igra je za vas.
Arkadna igra, u kojoj se, kao i u prvom dijelu, prikupljaju elementi različitih žanrova i sve je omotano prekrasnim ... Grand Theft Auto: Vice City.
Upravo ću završiti ovu igru. Ali svaki put kad pokušam igrati 'Spilling the beans' igra zapne
Za sve ljude koji govore da ne možete kontrolirati vozila ili završiti misije, to je vaš telefon. Nemam nikakvih problema na svojoj Motorola-i s punim specifikacijama. Imao sam jedan slučajni propust policajca na početku igre, policajac me je stalno pratio bez zvjezdica i stalno se pojavljivao govoreći da mi dopustite da vidim vašu licencu iznova i iznova kao robot dok nisam završio poput 2 misije. Nikada nije bio u policijskom autu, ali je doslovno uvijek bio ispred mene nakon što sam otišao bilo gdje čak i nakon završetka prve misije još uvijek tamo.
Kupio sam ovu igricu nego kad mi se stari telefon pokvario, pokušao sam je instalirati na novu pod istim računom piše da moram ponovo platiti. Ali sve ostalo u ovoj igri je opako
Grand Theft Auto: Vice City Arcade bwvj
Vrlo lijepa igra za 121 rupija s jednostavnom opcijom plaćanja, jedine loše recenzije imaju igrači koji ne mogu završiti misije, naravno da ova igra nije fir noobs, ali ćete se nekad oduševiti čak i ja, samo pogledajte tutorial na YouTubeu je mnogo
Grand Theft Auto: Vice City Arcade xsyi
Hej developeru ova igra je nevjerojatna nakon 2 dana pada igre, popravi to ako pročitaš ovaj komentar, inače nema više problema u igri 😀😉👍 tvoja igra se ruši samo riješi ovaj problem iz Pakistana
Grand Theft Auto: Vice City Arked mwn
Statistika igre je pala na nulu. Ne prikazuje postotak završene misije. I iznenada se sruši tijekom igranja. Plz riješite problem
Vožnja je stvarno sranje. Ima toliko BS-a da je stvarno dosadan do te mjere da se ne može igrati.
Stvarno volim ovu igru, ali imam ozbiljne probleme s igrama na Vice Cityju koje nemam na GTA 3. Vers idu sporo minus onaj koji ja vozim i kad imam zvijezde policajci idu brzo kao i obično. Pomicanje kamere je napeto do vraga i natrag. Super spori odgovori uz pucanje i vožnju :/
Pa, ja sam obožavatelj, ali na mom Moto g5 je greška. Ne u grafičkoj izvedbi, nego u scenariju. Kao, sjećam se kako dobijete pozdravni zaslon dobrodošlice kada prelazite kopno, koji se ne pojavljuje, ali igra u tom trenutku pokvari ili se ruši, možete reći da je to taj pozdrav izostao. Također, kada zatvorim igru, igra se gasi, ali bez tog klasičnog pozdrava, a onda mi telefon svaki put kaže "Gta vc je prestao raditi". Mislim da sam prva dva puta poslao povratne informacije, ali dobro, ponovit ću to. Onda je tu nešto o taksijima. Igra se srušila kada sam ušao u nju tijekom misije printworks gdje me taksi trebao spustiti.
Preporucujem svima nije mi zao ni lipe
To je sjajna igra, ali želim da hitna pomoć dođe i oživi mrtve ljude kao što su to učinili u verziji za playstation.
Igra je bila jako zabavna i nije mi stvarala probleme prvih nekoliko dana, a onda mi niotkuda nije dopustila da radim misije.
Sad jedva da radi. Imam ga od lipnja, a sada ima više problema nego ikad. Dobro je radio neko vrijeme. Sada se stalno smrzava. Kad se ne smrzne stalno staje bez razloga. Popravi to!
Također sam preuzeo ovu igru prije mjesec dana i otišao sam je povući na novom telefonu Isti račun, ali neće proći kroz izbornik
Zasad je to Vice City koliko se sjećam i s podrškom za kontroler čini dobar mobilni port jedini problem koji imam je što ne mogu promijeniti kontrole na kontroleru, ali zadane kontrole su u redu pa ću se snaći
Stvarno super igra, malo se tu i tamo zaustavi, a zatvori se pa opet otvorim, ponovim misiju, ponovno prođem. To je super jer znam što trebam učiniti i osjećaš da si postignut. Dakle, ako možete riješiti taj problem za sljedeću osobu, ona će sigurno uživati u tome. Hvala za zabavu, nikad mi nije bilo dosadno kada sam imao g.t.a.
To je najbolja GTA igra, i to mobilna! Najbolji dio je što radi na mom Retroid Pocket 2 tako da ga mogu igrati na svom omiljenom handheld! Bolje je nego igrati GTA na mom PSP-u!
Kontrole su malo čudne, ali se radi o tome što biste očekivali igrajući na mobilnom uređaju.Volim imati PS2 memoriju. Odrastao sam igrajući se bez zadatka drugog emulatora na svom telefonu
Imo najbolja GTA igra ikad. Pa sve dok nisam shvatio o čemu se radi u modnom životu, sada je moj GTA v onaj sa smećem marke koji pluta okolo. Žene u toplesu na utrkama i goli striptizeti koji imaju cigaretu kao šank. Bfg 9000 2200 automobila iz stvarnog svijeta uključujući konegsigg liniju s podešenim upravljanjem i stvarnim zvukom samo konegsigg izravni pogon može učiniti nepogrešivim! Tornado modifikacije i ulična svjetla u različitim bojama u svakom susjedstvu neonski omotani stupovi reflektirajuće autoceste još puno više
Volim ovu igru, ali jedini problem koji imam je to što automobili i motocikli zapravo nemaju tako dobru vuču na cesti pa mi se vozila uvijek izmiču kontroli.
Radio sam za svoj galaxy s10 otprilike tjedan dana.... neću više ni početi raditi 6 mjeseci
Najbolja igra rockstar je jako lijepa.
Razmišljati Skica Emocija Radio stations in GTA Vice City Stories | GTA Wiki ... for GTA Vice City; polaze Kako Proizvod Download Grand Theft Auto Vice City
Iskusite Grand Theft Auto: Vice City za PS2 ™ sa punim 1080p up-renderingom i poboljšanim funkcijama kao što su trofeji, Shareplay, Remote Play,
Volim igrati ovu igricu Vratite stare uspomene Sada je zapela, svaki put kada pokušam igrati Zatvori se sama
igra se zamrznula. morao ponovno instalirati. izgubio sve. sjećam se kada sam prvi put svirao tog dana, i to je razlog zašto sam prestao. Sram. ostavlja kiselkast okus za rockstar.
Pristojna luka. I dalje sam oduševljen ovom igrom. Bio sam tinejdžer kad je izašao i tada je bio nevjerojatan i još uvijek ima svojih trenutaka. Oni koji govore radio stanice, oni su urnebesni. Iskreno.
Ova igra je bez novca, kontroler ne radi ispravno
Grand Theft Auto: Vice City Аркади hif
Kontrole su nezgodne i sporo reagiraju, a nakon što dobijete zvjezdice policija je neumoljiva, a za razliku od sistemske igre zvijezde ostaju bez obzira na vrijeme.