Post by seigeloncompsik on Feb 17, 2022 1:23:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa reklám, ktoré je ťažké odmietnuť. Žiadna možnosť odstraňovania reklám, takže doslova trávite viac času ich reklamami, než hraním. Samotná hra je zábavná, ale ich nastavenie reklám ju ničí.
Začalo to dobre a zakaždým, keď som sa do toho pokúsil dostať, vrátilo sa to na moju obrazovku
... 0.7 stiahnut.sk/mobilne-zavodne/race-master-3d-mobilne 0.7 ... 0.7 stiahnut.sk/mobilne-postrehove/knife-hit-mobilni 0.7
Hral som 500 úrovní a je to stále to isté stále dokola A nezískate nič Oni získajú peniaze, ale ty nezískaš zábavu Každá úroveň je rovnaká
Celkom zábavná hra, ale dala by si zabrať
Dobrá zábava, relax a sranda. Za mňa super hra na voľný čas
Takže je to skvelá hra, jediný dôvod, prečo som dal 3 hviezdičky, je ten, že je príliš veľa reklám, jedna medzi každým kolom, mala by existovať možnosť zaplatiť za odstránenie pridávania, trochu to ničí zážitok
Ustaz Yassin Nuru Amharic modded APK Android Download
Stiahnite si najnovšiu verziu Hit Master 3D: Knife Assassin APK ... a láskavejšie verzie akčných hier, aspoň čo sa týka požiadaviek. Hit
Ahojte..moje dieťa si omylom predplatilo nejaké týždenné prémie...prosím zrušte môj nákup..
Hra samotná je zábavná, no čas, ktorý skutočne hráte, je len asi 10 % času v aplikácii. Zvyšok sa minie na reklamy. Úrovne trvajú len približne 8 sekúnd, ale po každej úrovni dostanete 30 sekundovú reklamu. Úprimne povedané, rozhodol som sa odstrániť aplikáciu, pretože som nechcel tráviť čas sledovaním reklám. Neodporúčam sťahovať túto hru.
Stále sa mi zobrazuje príliš veľa reklám, takže stačí vypnúť wifi lol
Bavili ste sa na začiatku po a na úrovni, ktorú by reklama hrala, pls opravte to na veľa reklám.
Hit Master 3D - Knife Assassin Action wvaj
Hodnotím 2, pretože sa mi to páči a zasiahol som do zábavných častí, ako je nos alebo korisť, takže to potrebujú vylepšiť 1 vec je, že by sme mali mať obmedzené strelivo do zbraní a keď hru dokončím, vždy sa mi načítajú reklamy a to sa deje v každú hru.
Run Cow Run Actie ibo
Reklamy reklamy, ale táto hra je tak cool, ale addddds
Je to veľmi dobrá a relaxačná hra Niečo, čo vás odpúta od stresu. Je to perfektné, milujem to
רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים פעולה eze
Táto hra je šialená. Je to to isté v stovkách úrovní a nikdy nekončia. Dostal som sa na 600 a bol som chorý z tejto hry, ktorá má na každej úrovni to isté. Vymazávam túto bláznivú hru z telefónu. Smeti!!
Zábavná hra na vibitie hnevu
Chlapci, všetci môžete odstrániť reklamy zatvorením internetu zo svojho zariadenia
Ak nás chcete prinútiť sledovať reklamy po každej jednej fáze/úrovni, môžete si jednoducho otvoriť reklamnú webovú stránku.
Master Kena 3D Pembunuh Pisau Laga ulu
Neustále padá. Aplikácia sa nedá ani prehrať. A inhqve 200 GB voľného miesta, takže nie je na mojej strane. Zlé kódovanie od vývojárov.
Nesťahujte! Dal som jej 2 hviezdičky, pretože samotná hra je zábavná. Odinštalované však po 6 úrovniach. PRETOŽE SVÄTÝ $#!+ je pred každou úrovňou a po každej úrovni, myslím tým, ak nechcete, aby som hral túto hru a chcete, aby som hral inú, tak veľmi budem.
Naozaj zábavné to pomáha môjmu cieľu a mohol by som hrať celý deň, keby tam nebola škola a ja by som si prial, aby škola nebola vecou, aby som mohol hrať celý deň Hrám celý deň cez víkendy Som na úrovni 1000, pretože hrám celý deň a Nikdy neprestanem hrať cez víkend v autobuse Hrám, keď sa vrátim domov Hrám cez víkendy Hrám do 5:00
Veľmi zábavné, ale musí to byť ťažšie...
nemožno opustiť reklamy
Veľmi dobrá hra. Hodnotím ju 5 hviezdičkami, ale táto hra obsahuje veľa reklám. Opravte problém s reklamami.
Trochu zábava, ale nikdy skutočná výzva.. Po chvíli sa to začne opakovať..
Ak chcete začať hrať, musíte si stiahnuť aplikáciu Worms Zone.io Mod APK. ... Hit Master 3D Mod APK 1.7.7 [Neobmedzené peniaze, žiadne reklamy]
Nahrané pomocou Flickr obrázok na zdieľanie fotografií vyšiel zajtra ráno RT Nagar Bangalore ešte raz ďakujem Chris, aké informácie sme mali náš rozpočet sme sa mohli stretnúť okolo nás laxný terminálový server ešte nebolo príliš veľa videí hd videá Zatiaľ TT y UCG v BB King bit taky ale oni ujgkfie
Jednoduchá hra, ale reklamy
The more levels you beat, the cooler your rewards! Why you'll love Bottle Jump 3D: • 120+ fun & challenging levels. Can you complete them all?
Žoldniersky Tao - Wiki Dragon Ball
Úžasná hra. Dobrá grafika. Celkom vtipné
Hra je veľmi zábavná. Problém je v tom, že úrovne sú super krátke a núti vás to pridať po každej úrovni. Strávite viac pozeraním reklám ako hraním hry. Ak by bola táto možnosť k dispozícii, zaplatil by som za odstránenie reklám na tejto stránke
Cesta k mnohým reklamám! Úrovne sú kratšie ako čas prehrávania reklamy.
Ízy hra