Post by seigeloncompsik on Feb 17, 2022 1:11:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Patinka, tik valdikliai
Geras žaidimas patarlių siustis
GRĄŽINKITE SENĄ ŪKĄ
geras žaidimas dažnai stringa ant google pixel 4xl
Labai durnas geimas
Nes buvo taip gražu
Nebulous.io Akcija wmm
CŽV kaip susitinku su jausmu Yey
Po to, kai padėjau tobulinti šį žaidimą, padėjau daugeliui žaidėjų (be plazmos ar kt.), nusipirkau kai kuriuos daiktus, turėjau aukštą lygį ir aukštą statistiką, kas parodė, koks aš aktyvus. Taco gavau nuolatinį draudimą. Kaip pirmas nebylys menesiui, nieko daugiau nedarant nuolatinis draudimas, nes pasidalinau nuomone. Be to, kai bandžiau paaiškinti, ką turiu omenyje, mane įžeidė moderatorius Taco. Kai siunčiau laiškus į palaikymo tarnybą, buvau ignoruojamas ir tada, kai bandžiau tai paaiškinti kitiems moderatoriams, mane ignoravo.
Žinau, kad niekas to neskaitys, bet galbūt galėtų būti lažybų sistema, kurioje du žmonės už norimą sumą, tada žaidėjai turi žaisti 1 prieš 1, kad gautų visus statomus pinigus.
Labai smagiai praleidau laiką, nors tai tik maža klaida, ir man patinka, kad yra balso pokalbių funkcija!
Aš tiesiog galvoju apie savo buisnį ir tada skirstau nepaspaudęs mygtuko ir tai mane labai erzina.
Labai geras ir labai nuostabus
Žaidimas kaip agar.io bet geresnis
Tai labai įdomus nuostabus, bet sudėtingas žaidimas. Jei jums patinka kažkas panašaus į žuvies šėlsmą ar bet kokį žaidimą, kuriame valgote, kad augtumėte, jums patiks šis žaidimas. Tai mano mėgstamiausia. Taip pat mano mėgstamiausias „.io“ žaidimas. Vienintelis dalykas, kurio norėčiau, buvo iššūkiai ir daugiau žaidimo režimų. Taip pat norėčiau, kad būtų daugiau ginklų arba jei galėtumėte kam nors pakenkti arba pamaitinti juos 2 skirtingais išmetimo rutuliais. Išskyrus tai, tai puikus žaidimas. Puikūs valdikliai / grafika / apvalkalai. Labai rekomenduoju bet kokio amžiaus!!
NUOSTABUS žaidimas, geriausias io žaidimas, bcuz yra per daug režimų, aš rekomenduosiu jį atsisiųsti!!
MAN ŽIARIAI PATIKO LOLOLOL 😄
Lygiai agar.io statymas neprisijungęs
Tower Defense - strategy games Stratégiai játékok cvj
Linkiu, kad Gregas nustotų gadinti šį žaidimą kiekvieną dieną ir išliktų toks, koks buvo prieš 2 metus, nereikėtų daryti vidutiniškų atnaujinimų.
smagu, bet nuobodu, jei dar turi mėnesį
Nebulous.io Экшен lsl
Žiauriai gerasss žaidimas. Mano jau 481 lvl. Patariu siūstis visiems
Anksčiau buvo puikus žaidimas, kai nebuvo per daug galios. Dabar tai šiukšlės.
Normalus
Geras žaidimai
Nebulous.io ஆக்ஷன் evm
Įdomus, bet sudužo per pirmąjį bandymą.
Neblogai, bet nepakankamai.
Koks puikus žaidimas. Gaunate skelbimą, kurį turite praleisti. Mainais jūs nieko negausite. Kokia puiki idėja. *Sarkazmas
žaidimas yra geras, bet aš turiu problemų su balsavimu pasirinktinius žaidimus, suprantu, kam jis skirtas, bet tikrai erzina prisijungti prie pasirinkto žaidimo ir būti išmestam iš jo be jokios priežasties
Net negaliu žaisti vertikaliai, tai verčia mane žaisti horizontaliai, jei dėl telefonų kaltės ar žaidimų, esančių samsung A40
Aš žaidžiau šį žaidimą nuo 2015 m., tai tikrai smagu, kitame telefone vis dar turiu 2015 m. versiją, o šiame telefone turiu šią versiją, žaidimas turi galios patobulinimų, skinų / 2 skinų ir daug daugiau smagių dalykų, įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis
Ar multiskin yra fifa classic
Tai nuostabus žaidimas. Noriu, kad kitame atnaujinime padarytumėte paslaugą: ar galite leisti žaidėjams naudoti robotus! 10 robotų: 1 000 plazmos 20 robotų: 2 000 plazmos 30 robotų: 3 000 plazmos, prašome atnaujinti 😁😁
Nebulous.io ஆக்ஷன் tghs