Post by quepenlifunclink on Feb 15, 2022 15:57:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Skiriu 2 žvaigždutes, nes kai baigiau 2 skyrių ir sumokėjau už 3 skyrių, man neleido jo atidaryti. Tai verčia mane iš naujo kartoti 2 skyrių. Tai daroma jau bent 5 kartus ir tai mane labai pykdo. Turite išspręsti šią problemą arba grąžinti man visus pinigus!!!!!!!!
tai labai įdomus žaidimas, bet aš turėjau tokį dalyką, kai greitai pralaimėjus per daug kartų mokytojas užblokuoja visus įėjimus į namą ir tampa neįmanoma tęsti žaidimo, pataisykite
Atnaujinau žaidimą, bet jis neveikia, prašau, dirbkite bet kokiu lygiu, neatsirado linksmybių saulėje ir sporto manija
Jei galėčiau, skirčiau nuliui žvaigždučių, nes kiekvieną kartą, kai bandau į jį patekti ir paspaudžiu misiją, kurią vykdau, ji įkeliama iki 90, tada mane išmuša. Tai labai erzina, kai tokie žaidimai. Ištrinsiu šią programą, jei ji vėl mane paskatins, tiesiog juokauju, kai tik šis įrašas ištrinsiu programą, ši programa yra tokia bloga, kad NEREKOMENDUOJU šios programos. 😡🤬😤😠 Ką tik ištryniau, daugiau nebegausiu!!!!
Geras zaidimas ir labai smagu
Man patinka žaidimas. Tačiau apsisukti reikia amžinai. Atsisiųsčiau dar kartą, jei tai būtų ištaisyta
Tai labiausiai kartojasi pats trikdžiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, ir grafika turi sulėtėti!
Man patinka šis žaidimas, bet jei neturite gerų dalykų ir turėtų būti kelios dienos gimtadieniui, obuoliai nemokamai
Labai blogas jo atnaujinimas ir aš negaliu atnaujinti, nesuprantu kodėl
Žaidimas labai lengvas, bet vorų pokštas ir smirdi pirtis yra vieninteliai sunkūs.
Scary Teacher 3D Simulator pixw
Man šitas žaidimas patiko delto kad čia galima daug myisyjiu padaryti ir veikėją į pasirinkti.
Geriausias žaidimas, kurį mėgstu šį žaidimą, aš tai padarysiu realiame gyvenime
Geras zaidimas bet niekaip negaliu iveikti vieno levelo😅
„Scary Teacher 3D“ - žaidimo apžvalga, 121 dalis, 2 skyrius, kada nors blogiausias čiuožėjas („Android“, „iOS“). Parašiau beta versiją programos.
Būti nuoširdžiam. „YouTube“ naudotojai tai daug žaidžia, o aš žiūriu, bet problema ta, kad tai 613 MB, užima daug vietos saugykloje ir vis dar diegia, bet tai įdomus žaidimas.
Dėl šio žaidimo baisaus aš net negaliu prisijungti prie žaidimo, turiu 8gb ram, bet jis neveikia 0%10
Scary Teacher 3D Helovinas 5.7.0
Idomus zaidimas patinka kartais reikia pasukti galva bet jei nezinai kaip praeitis ligio tai isijunk youtube ir viska suzinosi 👍😎
Scary Teacher 3D Simulación ifxr
Man patinka šis žaidimas. Nes išdaigos labai juokingos ir įdomios. Tačiau kai kurie lygiai yra sunkūs. Yra tam tikrų nesklandumų. Ir jei norime žaisti specialius lygius, mokėsime pinigus. Šis žaidimas turi mokėti už žaidimą daug specialių lygių, kad kas man nepatinka.i'll 2 stars
Nuostabus žaidimas ir labai reikia strategiškai neužkliūti ir užbaigti užduotį.
Sveiki. Aš pykstu ne dėl papildymų ar dar ko. tai dėl ekrano. Kai greitai žaidžiu lygiu, ekranas apsivertė aukštyn kojomis. taip nutinka kaskart. uždarė ir atidarė programėlę. bet nieko. Ar gali man padėti? kaip tada, kai atsakėte į toca life:world?
Rbst fuyaerf7kgi Fbch3ff f bgrteg Tge4 3wr4 vere rsdvt Grregrt4gegrtx DRGF TDTG5 GR GE5T DRBDFGVDRV DF VTSTDDFG VVX ERVG DVTR FV ERT SE VST FX DDFFCFSCE CDSWE
Tai gerai
Šis žaidimas yra toks nuostabus, bet ne labai patogus, nes jis neįkraunamas prieš pradedant žaidimus, kad pradėtumėte, jūs galite mokėti už kiekvieną personažą, bet kitas veikėjas nepirks daiktų, jis toks nusivylęs, kad noriu jį nusipirkti, bet ne, bet tai nuostabu, aš jums duodu 2 žvaigždučių Ty
f u c k i n g mesarable žaidimas. pilna pub. anksčiau nebuvo jokios aludės. Aš esu youtuberis ir noriu sukurti vaizdo žaidimą. turėjau praeiti pro visas tas aludes. 10 pub ti gauti 3-ą misiją.5 min. jos labai ilgas. kas tu. žmonių
Taip pat turi būti draugiškas režimas
Scary Robber Home Clash – „Google Play“ programos
Tai neabejotinai linksma. Kai kuriuos daiktus tikrai sunku rasti. Ir mane pagauna labai daug. Visa žaidimo dalis, manau
Šis žaidimas yra nuostabus ir visi, išskyrus valdiklius, yra juokingi, pavyzdžiui, kai aš atsisuku į mokytoją ir atsisuku, aš visada mirštu dėl jautrumo, todėl tu tiesiog turi dirbti su tuo.
Tai gana geras, manau, kad jam nereikia nieko kito, jis yra tobulas, bet mokytojas įstringa soph, bet visa kita yra gerai, oooooo tu geriau įvertink šį žaidimą 😊 5 žvaigždutės 🌟 supratau, kol kas man patinka tikiuosi, kad jums tai taip pat patiks, todėl smagiai žaiskite šį žaidimą ir mėgaukitės juo smagiai, patikėkite manimi, kol kas tai nuostabu 👌
Remdamasis visu jūsų vaikino aprašymu, manau, kad tai yra puiki programa, bet aš negalėjau gauti pirmos spąstų, todėl net negalėjau pradėti žaidimo labai nusivylęs, aš nusipirkau vieną spąstą ir jis man jo nedavė.
Kai aš jį atsisiunčiau, mano ekranas užšalo ir žaidimas niekada neprasidėjo. Iš naujo paleidau telefoną, bet jis vis tiek neatsidaro! Vienintelė priežastis, dėl kurios atsisiunčiau šį žaidimą, buvo ta, kad pamačiau jį žaidžiantį savo brolį ir jis atrodė tikrai smagus, bet kodėl jis man neveikia, esu tikrai nusivylęs, tikėjausi, kad galėjau žaisti
Aš myliu tą žaidimą
Tai įdomus žaidimas, bet kodėl jūs turite mokėti už kitus skyrius. Tiesiog įdėkite kai kuriuos papildymus, kaip ir kitus
Man labai patinka šis žaidimas. Žaidžiu šį žaidimą, kai laisviau arba kai nuobodu. Šis žaidimas tikrai visada man suteikia geriausią kompaniją. Tačiau kartais bus rodomi kai kurie skelbimai. Tačiau tai nėra per daug. Tai tik 2/3 skelbimų. Taigi, nesijaudinkite dėl skelbimų. Dėkojame žaidimo kūrėjui, kad sukūrė nuostabų žaidimą. Dar vienas dalykas: nepamirškite atnaujinti žaidimų, kad gautumėte įdomesnių funkcijų ir naujų lygių. Ačiū 🙏🏻
Tai geras žaidimas, man patinka. Bet tau TAIP GREITAI pritrūksta energijos!!! Ir skelbimai netinka energetiniams gėrimams, monetoms ar užuominoms. Taip pat jūs turite mokėti, kad atrakintumėte kitus skyrius, kurie yra džiugūs.
Prisimenu, kai buvau jaunesnė, mano vyresnė geriausia draugė supažindino mane su šiuo žaidimu ir atrodė, kad jis buvo įdomus, todėl žaidžiau. Nors turiu samsung galaxy planšetinį kompiuterį ir juo žaidžiau. Mano problemos yra ta, kad ji visada sėdi prie savo dribsnių dubenėlio, televizoriaus ar bet kokios jūsų misijos, kuri apsunkina tai. Suprantu, jei tai turėtų būti sunku, bet ne tik tai, bet kartais, jei aš esu kitame kambaryje, ji išeis iš niekur ir mane pasiims! Ir nėra jokios siužetinės linijos, pataisykite tai.
Dropdom - Viên ngọc nổ Câu đố xbul
Labai jaudina ir šokiruoja, kai Miss T tave užklumpa, bet man patinka šis žaidimas, padarysiu viską, kad tik neištrinčiau šios programos!
😢😠😡😨😡😖😣😞🤡👹👺😠😨😭
16...§
Tai tikrai geras žaidimas
Šiame žaidime dažniausiai mokate už lygius, todėl jei nemėgstate mokėti pinigų už žaidimus, galėsite žaisti tik pirmąją dalį. Išskyrus tai, kad šis žaidimas yra įdomus!!
Jūs, vaikinai, turėtumėte pabandyti įdiegti „WASD“ valdiklius, kad būtų lengviau žaisti, kitaip tai yra nepaprastas žaidimas.
Download Rungtynių Diena Su Mindaugu Kuzminsku MP3 ...