Post by quepenlifunclink on Feb 15, 2022 15:42:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko vzdržljivosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
Lepa igra, dobra je za otroke ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Ta igra mi je zelo všeč. Ta igra je zelo zanimiva in se lahko igra lepo igro in otroci se lahko zlahka povežejo s to igro. Ta igra mi je zelo všeč ❤❤❤❤❤💟💟💟💟💟💙💙💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Ta igra je zimzelena lepa narava igra. Zelo so mi všeč naravne igre❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Zelo sem zadovoljen s to igro in tudi mojim otrokom je ta igra zelo všeč💕💕💕💕💕❤
Videl sem ocene o dodatkih, če jih ne želite, da vklopite način za letalo. To igro sem imel, dokler nisem pozabil nanjo, ko sem igral Roblox, tako da če želite skrinjo, vendar morate gledati dodatek, izklopite način letala, če želite sploh ne želim vklopiti načina za letalo.
Tu sta DVE stvari, ki bi jih morali popraviti: 1) V trgovini Red Baits pravijo 5⭐ Vabe SAMO FISH. A zdi se 3/4 ⭐ Tudi ribe jih ujamejo. Popravi to prosim. 2) Prinesite nove zemljevide, povečajte nivoje orodja in kapaciteto akvarija za polnih 5⭐. Všeč mi je ta igra, je sproščujoča, odlična za preživljanje časa, odlične vizualne slike v okolju. Zaslužek kovancev v aplikaciji je res enostaven in pošten! Gledanje oglasov je večinoma neobvezno, saj včasih samodejno prikažejo pojavna okna. Vse zemljevide in posodobljena ribiška orodja so že odklenjeni na skoraj maksimum.
Ta igra je frustrirajoča. Zakaj se vsaka riba odzove na isto vabo? Zakaj moram ujeti morskega psa, da ga uporabim kot vabo za modrega kita? (Modri kiti jedo plankton....) Zakaj moram loviti ribe na istem mestu 20 minut, da lahko napredujem v tej igri? Zakaj sem vsakih 5 sekund bombardiran z oglasi? Ta igra je vse prej kot mirna.
Vadnica je igralcu vržena na zelo neustrezen in moteč način. Ribiški mehanik bi lahko koristil delo, saj pri lovu določenih rib ni veliko spretnosti. Vso odlično kulise in glasbo uniči poplava sporočil in nasvetov, ki so igralcu povsem očitni. Sovražim, da moraš gledati oglas, da zahtevaš nagrado za skrinje (skrinje je težje dobiti). Akvarij mora biti videti tako velik, kolikor rib lahko sprejme.
Pomirjujoča glasba in grafika boljša od HD
Krma za akvarij = oglasi. Odpiranje zlatih skrinjic = oglasi. Želite zamenjati svojo vabo? Dobiti več denarja? Prodati ribe, ne da bi se vrnili v pristanišče? Oglasi, oglasi in oglasi. Tudi vsiljeni oglasi. Za igro, ki se pretvarja, da je hladna ribolovna izkušnja, bi rekel, da je mrzlica prekrita z oglasi in je ribiški vidik nejasen, samo pritisnete gumb.
Odlične slike, vendar se igranje ponavlja in postane dolgočasno po prvih 20 minutah. Zdi se bolj kot igra, ki temelji na sreči, kot pa na spretnosti. Z gledanjem 30-sekundnega oglasa lahko dobite več v valuti igre, kot bi jo igrali 10 minut.
Ni super. Nenehno morate gledati oglase, da zaslužite dovolj zlata za nakup nadgradnje čolna, in fantje postane precej dolgočasno. Ujeti majhno ribo, da bi ujeli veliko ribo? Potem je 20-krat več majhnih rib, tako da ujameš drugo majhno ribo in jo moraš uporabiti kot vabo za drugo ribo, ki je običajno druga riba za vabo. Oprostite, ne umivajte se z mano, potrebno je ponovno uravnoteženje. Oglasi oglasi oglasi, ne, odstranjeni.
Obožujem to igro iz več razlogov. Najprej ima dobro grafiko in pomirjujočo glasbo. Igra ni hitra in zahtevna, je pa igra, s katero se lahko ob koncu dneva umirite. Edini razlog, zakaj igri nisem dal 5 zvezdic, je, ker je na trenutke počasna in bi bila igra s 5 zvezdicami, če bi tekla nekoliko bolj gladko. Vsekakor priporočam to igro vsem, ki se želijo igrati.
Zelo sproščujoče. Hvala za to super igro. Odlična aplikacija, namestite jo zdaj. Tudi vrhunska grafika in kakovost med igranjem na nizkocenovni napravi. Moj tablični računalnik, ki ne prenese nekaterih iger, je to opravil brez zamika. Prav tako mislim, da še vedno ni nobenih PRISILJENIH oglasov, in če jih ni, bi bila zame 11/10. Še enkrat hvala za to čudovito igro in oceno 5 🌟 (zvezdic).
Zabavna majhna igra, na katero lahko skočite, ko mi je dolgčas
Odlična igra ! Dodajajte jim ribe, fantje ... IN, popravite akvarij!! Barve so zdaj dobile grd odtenek ☹
Jezus Kristus, toliko oglasov. Razumem, da je to njihov poslovni model, vendar igranje ni nič posebnega, zato igra hitro postane dolgočasna. Obstaja možnost nakupa različice brez oglasov, za 8,99 $, vendar to ne odstrani vseh oglasov, saj morate še vedno gledati oglas, da nahranite ribe v akvariju. Torej plačate skoraj 9 $ za igro, ki je v najboljšem primeru vredna 2,99 $, in še vedno morate gledati oglase. Nisem mogel dovolj hitro odstraniti.
Lepa sproščujoča igra. Zlato je precej enostavno zaslužiti, mehanika lovljenja pa je prijeten mini izziv, če ne želite samo kupiti predmetov v trgovini za pomoč. Edino razočaranje je število rib, ki jih lahko hranite v vašem akvariju/dejstvo, da imate samo en akvarij.
Všeč mi je ta igra, saj je res sproščujoča, vendar je glavna težava v tem, da je za ulov velike ribe potrebno veliko časa. Bolje je, če lahko izboljšate nadgradnjo, da pomagate pri tej zadevi.
Znebite se vseh teh majhnih rib. VŠEČ MI JE IGRA. SOVRAŽITE NADLOG MALKE RIBE. zaradi česar želim prenehati, ker so ves čas na poti, tako da težko nadaljuješ, to mi ni všeč.
Zabavna mala igra, ima prijeten in sproščujoč vzdušje.. torej? Vibe ven..
Ta igra ima veliko čudovitih vidikov, na katere bi morali biti ustvarjalci ponosni. Zvok in vizualni elementi so dobro izdelani in ustvarjajo čudovito vzdušje. Vabe za enkratno uporabo so zelo drage. Zagotavlja igro. Denarni oglasni sistem pa ni zabaven. So prenasičeni in res izklopijo vse, ki želijo igrati več kot 30 minut. Za enkratno uporabo je treba pridobiti 5k zlata, da bi poskušali ujeti ribo lvl3, samo da bi prisluškovali lvl1 ujeli.
Danes zjutraj sem prenesla to igro in mi je zelo všeč. Tako mirno in sproščujoče. Izgubil je zvezdico pri oceni, saj mi ne dovoli hraniti rib v mojem akvariju. Gledam oglas in potem nič. Prosim popravi to Posodobitev: Zdaj mi noben oglas ne daje nagrad. Samo neprekinjen zaslon za nalaganje po ogledu oglasa.
Lahko bi bila kul igra, vendar je jezno, da vabe višje ravni še vedno privabljajo ribe nižje stopnje. Čas bi lahko porabili za ulov ene ribe, ki jo boste uporabili kot vabo, nato pa ulovili drugo, vrednejšo ribo, ki se je odrekli prodaji, da bi jo uporabili tudi kot vabo. Ko pa potem uporabiš to vabo za ulov velike ribe kahune, na koncu dobiš na poti ničvreden kos smeti. S tem zapravljate ves svoj čas in trud.
Že tako kot mehanika in kako preprosta je, je tudi odličen način, kako ubiti čas 🌟
V redu je
Dal mu bom povprečno oceno... V bistvu vam bom povedal vsem, ki imate to aplikacijo, da greste na lokalno jezero ali reko ali celo na vaš založen ribnik in lovite ribe z vašimi otroki ali nečakinjami in nečaki, celo vašim žena/mož je bolj sproščujoč in umirjen kot morda ta igra. Ta igra ne more ogroziti integritete športa, saj je večina ljudi odvisnih od naših telefonov. zato vstani, zbudi se, popij kavo in pojdi danes s svojo družino ujeti nekaj pravih zakol!
Všeč bi mi bila ta igra, če bi spremenili en koncept, ne bi vam bilo treba tega, kar ulovite, spremeniti v vabo, če imate ribo na vaši vrvi, vse, kar lahko poje to raven rib, bi moralo pritegniti k njej, olajšati ulov in olajšati bolj izziv za navijanje rib
Mutant Fighting Cup 2 Akció pfg
Zelo mi je bilo všeč. Glasba je pomirjujoča, mehanika je dobro narejena, ulov velikih rib pa zadovolji. Pravkar sem izgubil zanimanje, ko je bil dosežen prvi cilj, vendar je to bolj moj problem, lol. Zelo priporočam.
Imate novo reklamo, ki zamrzne aplikacijo. Tako frustrirajoče. Kot da prilepite reklamo na sredino igre ni dovolj, prilepite reklamo, ki zamrzne aplikacijo.
Ne morete dati ocene nižje od 1. Odlična grafika in splošni koncept. Patetično poceni igranje za grabljenje denarja. 5 OGLASOV V 3 MINUTAH. 5- in 30-sekundni oglasi se izmenjujejo in so tako pogosti, da navidezno dobra igra postane frustrirajuća. Prav tako so vsi nastavki za kavelj samo za enkratno uporabo in stanejo previsoke vrednosti. Na splošno odličen koncept, vendar patetično igranje zaradi oglasov. POPOLNOMA UNIČIL IGRO. Recenzijo napišite samo, da ljudje ne izgubljajo časa in da lahko razvijalci popravijo oglase.
Če vam je igra všeč in veste, da se ji boste za nekaj časa vrnili, kupite oglas brezplačno. NE kupujte zlata! V nekaj urah zaslužim 50 $ zlata in skozi igro sem le približno 1/2. ZA RAZVIJALCE: zahteve za "priklic rib" so popolnoma neuravnotežene! Zahteve so previsoke za 3-minutno okno, da bi dobili ribe. 2 minuti porabim samo za iskanje. In ko mi ne uspe, moram ujeti preveč rib, da bi poskusil znova. Znižajte zahteve in podaljšajte čas.
Všeč mi je igra, čeprav sem naletel na oviro (pi), se moji oglasi ne nalagajo več, zato ne morem dobiti nagrad za prsi niti hraniti svojih akvarijskih rib. Vsakič, ko se oglas prikaže, samo zamrzne, včasih piše, da oglasa ni mogoče naložiti, nato pa igra postane moteča in močno zaostaja. Vsaka pomoč bi bila super.
Ne morem izstopiti iz oglasov....in stat 1 lovi preveč.. ne morem ujeti rib z 1 zvezdico+.
Zelo dobra grafika in zelo sproščujoča igra 💯/10
Kolikor sem igral, je ta igra zelo pomirjujoča in dobro uravnotežena z oglasi. Samo povečajte glasnost in pojdite na ribolov. Uredi: Hitro sem podal pozitivno oceno. Oglasi so grozni. Tukaj sem, graciozno se igram, lovim ribe ... In od nikoder se pojavi divji oglas s polno glasnostjo, ki mi prikazuje vojno igro. O moja ušesa. Moja ljubka ušesa.
Všeč mi je igra in upam, da z dnevi ne bo bolj grda.
Zelo lepo in prijetno. Igra ima res prijeten hladen in sproščujoč občutek. 10/10
Preveč oglasov. Gledam več oglasov kot igram
Še v zgodnjih dneh se počutim. Igro sem kupil, ker vidim potencial in uživam v njej. Igranje je sproščujoče in mirno ... Vendar sem kupil paket brez oglasov, ki ne obljublja nobenih oglasov, razen polnjenja ribje hrane, vendar moram še vedno gledati oglase za odpiranje skrinjic z zlatom, kar je res nadležno, saj sem porabil 8 £ na tej igri, veliko več kot katera koli druga mobilna igra. Če bi bilo to popravljeno in bi imeli več trajnih nadgradenj opreme in prostega prostora v akvariju, bi imel pet zvezdic.
To je najboljša ribiška igra, kar sem jih igral
Ta igra naredi moj um mirnega in umirjenega, ko slišim pljusk vode, vse moje napetosti izginejo iz mojega telesa
Zelo lepa in sproščujoča igra. Poskrbi, da se počutite udobno in se sprostite.
Naključni dodatki med igranjem.
Ne tako sproščujoče, kot bi lahko pričakovali. Igra ima velik poudarek na zbiranju kovancev za nadgradnjo opreme, kar pušča ribji okus v ustih, saj je poudarek nenehno na nadgradnji. Prav tako se mi je zdelo, da se dogaja preveč. Tudi vadnice je bilo preveč.
gzg
Če ste odločen ljubitelj ribiških iger, lahko igrate to. Kakovost je videti čudovita, vendar igranju manjka malo v smislu težavnosti. Mislim, da bi morali razvijalci ribi vsaj dati možnost, da se borijo. Sistem vabe je tudi smešen, vsaka riba bi pojedla katero koli vabo (uporabite izboljšave v trgovini), in če ste kot vabo uporabili največjo ribo, jo lahko VSE zapravite za 1 ribo nizke ravni. Oglasi so neizprosni (za uživanje sem moral vklopiti in izklopiti WiFi in podatke).
Če želite gledati oglase, ne da bi se obremenjevali z igranjem, potem to zelo priporočam. Če je bila njihova možnost odstranitve oglasov cenovno ugodnejša (8 USD od tega pisanja), potem je to morda z drugim pogledom.
Balıkçılık ve yaşam Spor vgtj
glasba, ribolov in ribe. Že vem, koliko časa in truda so ti ljudje vložili v to igro. Zasvojil sem se. zdaj moram to zapustiti.
Fishing and Life Sport erqh
Igral sem se že dolgo in želel sem samo poudariti, da bi morali okraski, dodani z zadnjo posodobitvijo, zasedati ločena mesta v akvariju in ne enaka kot ribe. Šla sem jih ujeti in sem morala zamenjati svojo veliko dražjo ribo za poceni okraske, ki so me vznemirjali, da sem lahko lepo prišel do svojega akvarija.
Zelo mirna igra, vidim, da to igram na dolgi vožnji z avtomobilom ali letenju. 4 zvezdice zaradi reklamnih skrinjic, oglasa za več prostora za ribolov, zelo razdražljivega nadzora vabe. Tako težko ga je nadzorovati. Vem, da to ni relevantno vprašanje, vendar je to, da je del igranja, še vedno malo nadležno. Drugače pa fantastična igra.